Thinking along in solutions

Thinking along for solutions so that we can meet our extreme challenges is where Costo really stands out. Here you can immediately see the many years of logistical experience and expertise.

Maickel Versantfoort manager director Coldservice
Maickel Versantfoord, managing director – Coldservice

Medewerker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi

 

Lorem ipsum – Medewerker

Werkplaatschef Patrick

“In de 12,5 jaar die ik nu bij Costo werk zijn we blijven door ontwikkelen. We kijken constant met elkaar hoe we onze producten nog verder kunnen verbeteren. De goede werkomgeving met de juiste gereedschappen en zelf up-to-date blijven, helpen hier enorm bij. Het is fijn dat hier ruimte voor is, want dat met elkaar blijven ontwikkelen, vind ik erg leuk aan mijn werk.”

Werkplaatschef locatie Gorinchem

Lorem ipsum testimonial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi

Lorem ipsum – bedrijfsnaam

Research & development specialist Hans

“Elk project is nieuw, de samenwerking met collega’s op hardware gebied zorgen voor de oplevering van het totaal. etc. etc. etc..”

Hans, research & development

Support medewerker Nick

“De lijnen met de collega’s zijn kort en we werken in een informele sfeer. Iedere dag is anders en ik heb veel persoonlijk contact met onze klanten. Vele klanten ken ik inmiddels al jaren, daardoor leer je elkaar kennen en weet ik hoe ik ze het beste verder kunt helpen. Mijn eerdere werkervaring in het magazijn van een retailer helpt daar natuurlijk ook bij. Dat maakt mijn werk erg leuk!”

Costo collega
Nick, support medewerker locatie Tilburg

Database consultant Hermann-Otto

“Ik heb een brede IT ervaring en wilde graag specifiek als database consultant aan de slag. Ik ben graag continue aan het leren en met de complexiteit van de projecten bij Costo is ieder project weer een mooie uitdaging om veel van te leren en klanten te adviseren.”

Hermann-Otto, Database consultant locatie Tilburg

Thinking along in solutions

Thinking along in solutions so that we can meet our extreme challenges, Costo Intralogistics really stands out in this. Here you can immediately see the many years of logistics experience and expertise.

Maickel Versantfoord, managing director – Coldservice

Flexibility and innovative ideas

Costo Intralogistics has set up several warehouses for us to our full satisfaction. Their innovative ideas and flexibility play a major role is this for us.

Diana, Support manager Smyths
Diana Burikina, support manager – Smyths toys, Walsrode (DE)