Kwaliteit en flexibiliteit

“Wat opvalt aan het Arrow WMS is de kwaliteit en de flexibiliteit. Daarnaast zijn de rapportage- en visualisatiemogelijkheden van Costo Logistics Software echt prettig om mee te werken! Dit is zeker een pluspunt in e-commerce: je wilt er zeker van zijn dat de order op het juiste moment, op de juiste plaats aankomt.”

Markus Kettenhofen, Site Manager Contract Logistics – Kuehne+Nagel

Thinking along in solutions

Thinking along in solutions so that we can meet our extreme challenges, Costo Intralogistics really stands out in this. Here you can immediately see the many years of logistics experience and expertise.

Maickel Versantfoord, managing director – Coldservice

“De lijnen met de collega’s zijn kort en we werken in een informele sfeer. Iedere dag is anders en ik heb veel persoonlijk contact met onze klanten. Vele klanten ken ik inmiddels al jaren, daardoor leer je elkaar kennen en weet ik hoe ik ze het beste verder kunt helpen. Mijn eerdere werkervaring in het magazijn van een retailer helpt daar natuurlijk ook bij. Dat maakt mijn werk erg leuk!”

Costo collega
Nick, support medewerker

Research & development specialist Hans

“Elk project is nieuw, de samenwerking met collega’s op hardware gebied zorgen voor de oplevering van het totaal. etc. etc. etc..”

Hans
Hans, research & development

Lorem ipsum testimonial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi

Lorem ipsum – bedrijfsnaam

Werkplaatschef Patrick

“In de 12,5 jaar die ik nu bij Costo werk zijn we blijven door ontwikkelen. We kijken constant met elkaar hoe we onze producten nog verder kunnen verbeteren. De goede werkomgeving met de juiste gereedschappen en zelf up-to-date blijven, helpen hier enorm bij. Het is fijn dat hier ruimte voor is, want dat met elkaar blijven ontwikkelen, vind ik erg leuk aan mijn werk.”

Werkplaatschef locatie Gorinchem

Medewerker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi

 

Lorem ipsum – Medewerker

Meedenken in oplossingen

Het meedenken naar oplossingen zodat wij onze uiterste uitdagingen aan kunnen, daarin steekt Costo Intralogistics er echt bovenuit. Hier zie je direct de vele jaren logistieke ervaring en expertise terug.

Maickel Versantfoort manager director Coldservice
Maickel Versantfoord, managing director – Coldservice