Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Ieder order op tijd klaar voor transport

Om alle orders op tijd klaar te hebben staan voor transport, beschikt Arrow WMS van Costo Logistics Software over een transport module.

Deze slimme module maakt het mogelijk om de toestroom en uitstroom van vrachtauto’s te managen. Zo ontstaat een zo efficiënt mogelijk distributiecentrum.

Costo Intralogistics
Drone photo terrain Coldservice

De voordelen van de transportmodule

Wanneer je het idee hebt dat jouw DC overspoeld wordt met vrachtauto’s biedt de transportmodule van Arrow WMS een oplossing. Deze software zorgt voor een optimaal dockmanagement van het distributiecentrum. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Orders staan op tijd klaar voor transport
  • Geen wachtende vrachtwagens voor de docks
  • Efficiënt vullen van vrachtwagens

Benieuwd hoe de transport module jouw leveringen kan verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Spreek een consultant

Hoe werkt de transportmodule

De transportmodule zorgt ervoor dat pallets gevuld en op juiste volgorde klaargezet worden voor zo een efficiënt mogelijk laadproces. De route met tussenstops van de vervoerder zijn zichtbaar in het WMS, zo wordt het afleggen van onnodige afstanden voorkomen. Ook meerdere transporteurs met individuele afleveringseisen is geen probleem voor het Arrow Warehouse Management Software systeem. Binnen de slimme transportmodule is dockmanagement opgenomen. Dit stelt het WMS-systeem in staat om de in- en uitrit van vrachtauto’s in kaart te brengen en te begeleiden, vrachtwagens hoeven niet op elkaar te wachten. Kortom, de transportmodule zorgt voor een naadloze aansluiting van het logistieke proces in en buiten het distributiecentrum.

Transport module software
Retail software transport module

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Opdrachtgevers

Logo coldservice
Logo Hillfresh
Logo bouw
Logo Kobout
Logo huijbregts
Logo Costo

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.