Case Kuehne+Nagel

Contract Logistiek is een dienst die Kuehne+Nagel aanbiedt om de complexe supply chains en distributie te beheren voor een breed scala aan klanten. Voor het warehouse in Luxemburg vroegen zij Costo om binnen dezelfde ruimte een toenemende ordercapaciteit te realiseren. Lees hier hoe Costo Logistics Software en Costo Intralogistics een volledig op maat gemaakt warehouse management systeem (WMS) hebben geleverd in combinatie met een opslag- en order/zone picking systeem.

Orderpicking voice

Case de Rolf Groep

Eén van de uitdagingen is de piekbelasting door de seizoengebondenheid van De Rolf groep, wereldwijde totaalleverancier voor kinderdagverblijven en basisscholen. Om het proces zo efficiënt en foutloos mogelijk te laten lopen is daarom gekozen voor de combinatie van hardware en software (WMS) oplossingen. Lees hier alles over de uitdaging en oplossing bij De Rolf groep.

Costo Intralogistics warehouse control system (WCS)

Case Smyths Toys

Focus op schaalbaarheid, voorraad optimalisatie en het reduceren van de benodigde m2 zorgden voor het samenvoegen van retail en e-commerce in één magazijn bij Smyths Toys in Walsrode, Duitsland. De slimme toepassing en samenwerking van WMS, ERP & hardware maakte dit mogelijk.

Plateaulift leanlift

Case Kobout

Slimmer voorraadbeheer en een hogere uitleversnelheid. Dit was noodzakelijk om te blijven voldoen aan de veranderende en hoger gestelde eisen van klanten. Lees hier over de manier waarop het Arrow WMS van Costo Logistics Software de WMS module uit het ERP pakket van Kobout verving om te voldoen aan de eisen in voorraadbeheer en uitleversnelheid.

Orderpicking robot

Case Logistieke dienstverlener

Dubbelslag in efficiëntie Orderverzamelen en crossdocking over dezelfde sorter bij een logistieke dienstverlener. De uitdaging DIY-branche flexibel bedienen: Slimmer crossdocken door een logistieke dienstverlener, Willebroek (BE) Met een ruimtebesparing van meer dan 50%, een forse foutreductie in het proces en een efficiëntieverbetering in het orderverzamelen is deze logistieke dienstverlener klaar voor verdere groei. Voor een…